Mergi la conţinutul principal

Inaugurarea sălii de instruiri în domeniul Integrității Poliției

Capacitățile de instruire și promovarea eticii a facilitatorilor din cadrul MAI vor fi consolidate, datorită unei săli moderne de studiu.

Sala de instruiri în domeniul Integrității Poliției a fost renovată și dotată cu sisteme digitale interactive, demonstrând angajamentul comun pentru modernizarea și îmbunătățirea infrastructurii de instruire.

Aceasta va oferi un mediu propice pentru dezvoltarea profesională a facilitatorilor MAI și promovarea schimbului de idei și bune practici în domeniul integrității poliției. La evenimentul de inaugurare a sălii au participat ministrul facerilor interne Adrian Efros, E.S. ambasadoarea Suediei, Katarina Fried, reprezentanții Centrului de Guvernare a Sectorului de Securitate de la Geneva (DCAF) dl Paulo Costa și dl Petru Țurcanu, precum și reprezentanții Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI.

"Inaugurarea sălii nu reprezintă doar un pas către modernizarea infrastructurii noastre de instruire, ci și un angajament ferm față de standardele etice și profesionale ridicate din cadrul MAI. Suntem dedicați continuării eforturilor noastre pentru consolidarea competențelor personalului nostru și asigurarea unui serviciu public eficient și etic", a menționat Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros.

Menționăm că sala de instruire a fost modernizată cu sprijinul financiar al Centrului de la Geneva pentru Guvernarea Sectorului de Securitate (DCAF) și Ambasada Suediei.