Mergi la conţinutul principal

Angajații MAI încurajează vaccinarea împotriva COVID - 19 prin propriul exemplu

 

Vă provocăm, dar și vă motivăm prin propriul exemplu să vă vaccinați împotriva Covid-19. Dacă nu avem încredere în medici când ne îmbolnăvim, atunci în cine?


63,1% din angajații Ministerului Afacerilor Interne au fost imunizați până în acest moment cu ambele doze de vaccin anti-Covid-19!

La mulți ani Chișinău!

Acasă nu este locul de unde vii. Acasă este locul unde te regăsești, unde cineva te așteaptă, unde găsești liniște în tot ce te înconjoară, dar cel mai important, este acolo unde te simți în siguranță.
 

Pentru mulți dintre colegii noștri, dar și pentru mulți dintre Dumneavoastră dragi cetățeni - ACASĂ a devenit și frumosul oraș Chișinău, care astăzi este sărbătorit.
 

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 130/2012 privind regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă

 

Astăzi, 13 octombrie 2021, în cadrul Ședinței de Guvern, Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco a venit cu propunerea de a ajusta în mod urgent cadrul normativ prin modificarea Legii nr. 130/2012 privind regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă. În acest sens, a fost prezentat Proiectul de lege respectiv spre examinare și aprobare, care a fost aprobat de către Cabinetul de miniștri.

Abonează-te la