Mergi la conţinutul principal
  • Clear

PRECIZARE

În legătură cu protestul organizat astăzi la sediul MAI, de un grup de agricultori, comunicăm următoarele:

La acțiunile de protest a agricultorilor, din fața Parlamentului, din data de 17 decembrie 2020, angajații Poliției au înregistrat și documentat mai multe încălcări, fapt despre care MAI și Poliția Națională a comunicat imediat după aceste întruniri publice.

 

Japan Tobacco International Moldova a donat un lot de echipament și tehnică de calcul Ministerului Afacerilor Interne


Astăzi, 15 ianuarie curent, Japan Tobacco International Moldova (JTI) a donat Ministerului Afacerilor Interne un lot de echipament și tehnică de calcul.

 

La eveniment au fost prezenți ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, Secretarul general, Ianuș Erhan și directorul Japan Tobacco International Moldova, Dorin Pavaloi.

Ministrul Pavel Voicu a avut o întrevedere cu Ministrul Plenipotențiar, Însărcinat cu Afaceri al Statului Qatar

 

Astăzi, 13 ianuarie 2021, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu a avut o întrevedere bilaterală cu E.S. Hamad Rashid H.M. AL-ATHBA, Ministru Plenipotențiar, Însărcinat cu Afaceri al Statului Qatar în Republica Moldova.

 

Oficialii au vorbit despre relațiile bilaterale dintre cele două state și oportunitățile de intensificare a cooperării în domeniul afacerilor interne.

Stabilirea sporului pentru participare în proiecte de dezvoltare finanțate din surse externe

Angajații MAI vor beneficia, în premieră, de spor la salariu pentru participarea în proiecte de dezvoltare finanțate din surse externe. În anul curent, a avut loc prima ședință consultativă cu participarea conducătorilor din cadrul Aparatului Central, subdiviziunilor și autorităților subordonate MAI în legătură cu modificările unor acte normative privind procedura de salarizare a personalului din proiecte.

 

Abonează-te la