Mergi la conţinutul principal

Angajații MAI au primit distincții cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

 

Astăzi, 26 august, în cadrul ceremoniei dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova, angajații și veteranii sistemului afacerilor interne au fost apreciați de conducerea MAI cu distincții, diplome de onoare și grade speciale. 


Cu această ocazie, ministrul afacerilor interne, Ana Revenco a adresat un mesaj de felicitare și apreciere colegilor pentru efortul, munca enormă și sarcinile duble pe care le au în această perioadă, precum și, a mulțumit veteranilor pentru dedicația și patriotismul manifestat.


„Azi, în această sală, alături de noi se află oameni importanți ai zilelor noastre, dar și oameni care au scris istoria patriei. Pe noi, cei care activăm în sistem, prezența voastră ne inspiră și ne motivează.  Voi sunteți exemplul suprem pentru noi și contăm mult pe priceperea voastră de a învăța generația tânără ce înseamnă datoria, sacrificiul și munca efectivă în sistemul afacerilor interne”, a menționat Ana Revenco. 


Astfel, ministrul afacerilor interne, în semn de recunoștință pentru merite în activitate, atitudine conștiincioasă față de exercitarea obligațiunilor de serviciu, consolidarea legalității și asigurarea ordinii publice, apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, îndeplinirea ireproșabilă a serviciului, precum și cu prilejul sărbătorii naționale „Ziua Independenței”, a conferit angajaților și veteranilor MAI distincții, diplome de onoare și grade speciale. 


„Voi toți cei care vă aflați aici și care activați în sistem sunteți printre cei care s-au remarcat în această luptă diferită, atipică față de ce am învățat din manualele de specialitate. Meritele voastre sunt recunoscute astăzi prin aceste menționări. După cum s-au descurcat forțele afacerilor interne în aceste crize majore cu care ne confruntăm, fiecare angajat ar merita o distincție”, a conchis ministrul afacerilor interne.