Mergi la conţinutul principal

Întreprinderea de Stat „Servicii Pază a MAI” a aniversat 2 ani de la creare

Vineri, 7 decembrie 2012, ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, a participat la manifestaţiile desfăşurate în incinta sediului Î.S. „Servicii Pază a MAI”, consacrate aniversării jubileului de 60 de ani de la fondarea Serviciului Pază de Stat şi celor 2 ani de la crearea Întreprinderii de Stat „Servicii Pază a MAI”.

Şedinţa a fost deschisă de către directorul general al ÎS Servicii Pază, dl Sergiu Sava, care a subliniat că asigurarea securităţii cetăţenilor, a ordinii publice şi paza obiectivelor, este principala prioritate a întreprinderii.

Ministrul Dorin Recean a felicitat angajaţii întreprinderii cu acest prilej şi a menţionat că experienţa se acumulează în timp, iar realizările obţinute în domeniul asigurării pazei patrimoniului şi implementării noilor tehnologii, în primul rând, se datorează profesionalismului înalt al angajaţilor Î.S. „Servicii Pază a MAI”.

Odată cu realizarea calitativă a sarcinilor trasate şi obţinerea încrederii depline din partea beneficiarilor serviciilor de pază, rolul întreprinderii pe piaţa acestor servicii devine tot mai important, în acest sens existând suficiente resurse intelectuale care să contribuie la realizarea acestui obiectiv, a subliniat Dorin Recean.

Concomitent, domnul ministru a remarcat şi faptul că, participarea la acest eveniment a clienţilor fideli ai întreprinderii, demonstrează încă o dată că serviciile prestate sunt asigurate cu cea mai mare responsabilitate.

În cadrul evenimentului, Secretarul Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova, Alexei Barbăneagră, a înmânat administratorului întreprinderii, Sergiu Sava, „Ordinul de onoare”, acordat Întreprinderii de Stat „Servicii Pază a MAI”, prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, nr. 349-VII din 02 noiembrie 2012, în semn de apreciere a contribuţiei deosebite la prestarea serviciilor de pază, pentru asigurarea unui înalt nivel de pregătire a subunităţilor şi spiritul de sacrificiu manifestat de efectiv la îndeplinirea datoriei de serviciu.

La finele şedinţei a fost adus la cunoştinţa ordinul ministrului Afacerilor Interne, privind decorarea cu distincţii a angajaţilor care au contribuit la promovarea imaginii Întreprinderii de Stat.

Direcţia informare şi relaţii cu publicul,
10 decembrie 2012