Mergi la conţinutul principal

Ministrul Afacerilor Interne la o discuție constructivă cu șefii subdiviziunilor IGP


Ana Revenco, Ministrul Afacerilor Interne, a participat la o ședință de lucru cu conducătorii subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției.


În mesajul său adresat celor prezenți, Ana Revenco a subliniat încă o dată obiectivele pe care trebuie să le realizeze absolut toți angajații Poliției Naționale, și anume: redobândirea prestigiului profesiei de polițist precum și acordarea serviciilor de calitate populației, menționând că acest mesaj va fi comunicat fiecărei subdiviziuni ale Ministerului Afacerilor Interne.


"Vă anunț prioritățile mandatului meu și mizez pe conlucrarea între toate subdiviziunile Ministerului. Sunt un om de echipă și vreau să lucrăm împreună, să realizăm lucruri care vor duce la siguranța și satisfacția cetățeanului. Voi oferi tot sprijinul necesar pentru a asigura cel mai înalt nivel de funcționalitate al sistemului!” a punctat ministrul. 


Totodată, Ana Revenco le-a adus la cunoștință colegilor de la IGP criteriile de evaluare: integritatea, finalitatea acțiunilor și capacitatea de reacționare în situațiile de urgență,  îndemnându-i să le anunțe și subalternilor lor și să le respecte.
 
La final, Ministrul de Interne a subliniat importanța vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, singura soluție reală pentru a fi în siguranță și pentru a-i proteja pe cei dragi.