Mergi la conţinutul principal

Informaţii privind cîştigătorii concursului

[09.11.2020] Învingător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de șef al Secției financiară  a fost declarată doamna Larisa CURACIOV.


[21.10.2020] Învingător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de șef - adjunct al Direcției generale tehnologia informației și comunicații  a fost declarat domnul Valeriu ELAȘ.


[17.08.2020] Învingător al concursui pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie de auditor intern principal al Direcției audit intern a Ministerului Afacerilor Interne, pe perioadă nedeterminată, se declară:

-         Mustafenco Larisa.


[27.12.2019] Învingător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de Director al Agenţiei Rezerve Materiale a Ministerului Afacerilor Interne a fost declarat domnul Stratan Sergiu.


25.05.2018] Învingător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consultant principal al Serviciului politici în domeniul rezervelor de stat şi de mobilizare al Ministerului Afacerilor Interne a fost declarat domnul Sîrbu Ghenadie.


[10.05.2018] Învingător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist superior al Direcției dezvoltare și e - guvernare  a Serviciului tehnologii informaţionale al MAI, este declarat dl Roman Goșciuk.


[01.05.2018] Învingător al concursului pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de Şef al Agenţiei Rezerve Materiale a Ministerului Afacerilor Interne a fost declarat domnul Gagiu Emil.