Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Turneu de minifotbal dedicat Zilei Internaționale Anticorupție

La 7 decembrie 2018, încadrul săptămânii anticorupție, a fost desfășurată o competiție de minifotbal cu genericul “MAI pentru integritate” – Cupa integrității.

 

Turneul a avut scopul de a promova spiritul de integritate, conceptul “Toleranță zero față de corupție” dar și comportamentul responsabil în societate. 

 

Meciurile s-au disputat pe terenurile de minifotbal a Complexului de cultură fizică şi sport a CSC „Dinamo”.

 

Evenimentul a debutat cu o ceremonie festivă, la care a participat conducerea SPIA.

 

În  cadrul campionatului sportiv au participat echipele Aparatului central al MAI, Inspectoratului General al Poliției, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Departamentului Trupelor de Carabinieri, Serviciului tehnologii informaționale, Serviciului protecție internă și anticorupție și Academia „Ștefan cel Mare”.

 

Participanţii la competiție au demonstrat profesionalism şi o bună pregătire fizică. În rezultat, dintre cele opt echipe participante, victoria i-a revenit Inspectoratului General al Poliției, pe locul doi s-a clasat Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și locul trei i-a revenit Departamentul Trupelor de Carabinieri.

 

Învingătorilor turneului de minifotbal le-au fost înmânate diplome, cupe și medalii.