Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice celebrată la MAI

Anual, în a treia zi de sâmbătă a lunii mai, marcăm Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice. În context, în incinta Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ceremonia de menționare a sportivilor de performanță și a antrenorilor, care fac parte din cadrul Clubului Sportiv Central ,,Dinamo” al MAI.

 

În discursul său, Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu a venit cu un mesaj de mulțumire și apreciere pentru toți sportivii, profesioniști și amatori, care și-au adus contribuția remarcabilă în domeniul sportului.

 

,,Îmi exprim recunoștința și transmit urări de bine celor 120 sportivi de performanță angajați ai Ministerului, pentru perseverență, dăruirea de sine și pentru rezultatele impecabile obținute atât pe arena națională cât și cea internațională”, a menționat ministrul Pavel Voicu.

 

Astfel, prin ordinul ministrului au fost decorați cu distincții MAI 10 sportivi și antrenori, care au obținut performanţe la diferite competiții naționale și internaționale.

 

Cu această frumoasă ocazie, echipa Ministerului Afacerilor Interne își exprimă recunoștința profundă față de colegii din cadrul Clubului Sportiv Central ,,Dinamo”, pentru munca asiduă pe care o desfășoară privind asigurarea și realizarea pregătirii fizice a angajaților autorităților administrative și instituțiilor din subordinea MAI, precum și pentru pregătirea sportivilor de performanță și participarea lor la competițiile sportive în țară și peste hotare. Vă mulțumim pentru dedicație și competență.

 

La mulți ani iubitori ai sportului!