Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Mesajul ministrului afacerilor interne Pavel Voicu, cu ocazia Zilei Mondiale a Copilului

Copiii sunt cea mai valoroasă resursă a lumii și reprezintă speranța cea mai mare pentru viitor!

 

Anual, la data de 1 iunie, întreaga omenire marchează Ziua Mondială a Copilului. Această frumoasă sărbătoare ne oferă fericita ocazie de a adresa sincere felicitări celor care dau semnificație vieții noastre, celor mai pure și neprihănite ființe din lume – copiii, urându-le multă sănătate și clipe fericite. Copiii reprezintă imaginea de mâine a unei națiuni, iar obligația noastră supremă este de a contribui la făurirea unui viitor prosper pentru ei. Doar prin exemple proprii demne de urmat, se vor ,,naște” eroii care peste ani vor trece în prima linie a păstrării securității și ordinii publice, chiar și a salvării vieților omenești, astfel vom putea continua tradițiile generațiilor de colaboratori MAI, de care vom fi mândri.

 

Este important să conștientizăm faptul că, pentru deplina dezvoltare a personalității copiilor, aceștia trebuie să crească într-un mediu familial favorabil, într-o atmosferă fericită, plină de dragoste și înțelegere, să fie educați ca patrioți adevărați ai neamului. Anume pentru asta, angajații MAI contribuie zilnic la prevenirea și soluționarea cazurilor de violență, în așa fel ca toți copiii să fie protejați și să trăiască în armonie.

 

Îndemnăm societatea ca să-și iubească copiii necondiționat, să le ofere servicii de educație, dar și timp liber, pentru a se bucura din plin de copilăria lor.

 

Dragi copii, vă dorim să aveți o zi plină de clipe fericite și o copilărie minunată. Să fiți mereu înconjurați de căldura și dragostea părinților.

 

La mulți ani!

Cu deosebită considerație,

Pavel Voicu

Ministrul afacerilor interne