Mergi la conţinutul principal

Maratonul MAI, o altă acțiune care promovează sportul și modul sănătos de viață

     La data de 20 octombrie 2018, la rezervația Orheiul Vechi a avut loc „Maratonul MAI 2018”, eveniment dedicat promovării sportului și a modului sănătos de viață în rândurile angajaților MAI.

        Astfel, la Maraton au participat 440 de angajați din toate instituțiile subordonate Ministerului Afacerilor Interne, care au parcurs distanțe de 14, 22 și 42 de km. La deschiderea evenimentului a fost prezent Secretarul de stat, Mihail Beregoi care a menționat despre importanța practicării sportului pentru angajații instituțiilor de forță și nu doar, despre dezvoltarea și promovarea acțiunilor care vin să susțină modul sănătos de viață și să dezvolte spiritul de echipă, dar și despre efectul inițiativelor MAI implementate prin exemplul propriu al conducătorilor.

        Participanții la cursele maraton și semimaraton s-au clasat după cum urmează:

        Semimaraton masculin: Gorbușco Nicolai, Bizniuc Mihai, Cocerva Marin;

        feminin: Guca Nicoleta, Guțu Mihaela, Cazacioc Aurica.

        Cros masculin: Răileanu Maxim, Croitoru Liviu, Curaciov Vladimir.

        feminin: Tcaci Elena, Bujac Rodica, Anghel Vera.

        Maraton masculin: Gheorghiță Vitalie, Țîmbalist Ghenadie, Țîmbalari Igor.

        feminin: Zbârnea Natalia.

       La final, participanții la Maratonul MAI și câștigătorii la curse au primit premii bănești, diplome și medalii de participare. Evenimentul este organizat în premieră de Ministerul Afacerilor Interne și face parte dintr-un șir de acțiuni sportive menite să promoveze sportul și modul sănătos de viață.