Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Întrevederea bilaterală a ministrului Ana Revenco cu directorul JTI Dorin Pavaloi

Ministrul afacerilor interne, Ana Revenco a avut o întâlnire de curtoazie cu directorul Japan Tobacco International Moldova (JTI), Dorin Pavaloi. Oficialii au făcut un schimb de opinii referitor la stadiul actual de cooperare și la perspectivele de evoluție a acestora.

 

Discuțiile s-au axat pe reconfirmarea relațiilor bilaterale, privind eforturile comune de combatere a tuturor formelor de comerț ilegal de produse din tutun, precum și sporirea schimbului de informații și acțiuni în acest domeniu.

 

Astfel, domnul Dorin Pavaloi a dat asigurări că JTI va susține eforturile MAI în activitatea antifraudă, manifestând sprijinul deplin în continuarea acțiunilor de combatere a comerțului ilegal cu țigări.

 

Totodată, ministrul Ana Revenco a mulțumit pentru donațiile acordate anterior și cele care se află în proces de realizare, fiind binevenite întru susținerea considerabilă a eforturilor subdiviziunilor MAI în vederea contracarării fenomenului contrabandei cu țigări, consolidarea capacităților centrului chinologic al IGPF și reținerea infractorilor de către subdiviziunile specializate polițienești.

 

Menționăm că și în anii precedenți JTI a contribuit la dotarea cu tehnică de calcul și echipamente a subdiviziunilor MAI, precum și la instruirea personalului care activează în domeniul combaterii comerțului ilicit cu produse din tutun.