Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Decorați cu una dintre cele mai înalte distincții a MAI

 

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu a înmânat astăzi, 30 aprilie 2021, distincții sportivilor, angajați ai MAI, sergentului-inferior Maxim Saculțan și inspectorului superior Iulia Leorda, care au obținut medalia de bronz la Campionatul European de Lupte.


În discursul său, ministrul a felicitat sportivii și antrenorii pentru succesele înregistrate în cadrul competițiilor din afara țării, menționând că rezultatele obținute sunt o mândrie pentru Ministerul Afacerilor Interne.


În semn de recunoștință și atitudine conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor funcționale, calități fizice, sportive și morale demonstrate în cadrul competițiilor sportive de nivel național și internațional, precum și pentru promovarea imaginii Ministerului Afacerilor Interne și a Republicii Moldova pe arena internațională, ministrul Pavel Voicu le-a înmânat sportivilor distincția Crucea „Pentru Merit” de clasa II.


În context, ministrul Pavel Voicu le-a dat asigurări antrenorilor și sportivilor că îi va susține în continuare, menționând că promovarea și încurajarea sportului și unui mod activ de viață în rândul angajaților MAI este una din prioritățile de bază ale Ministerului.