Mergi la conţinutul principal
  • Clear

76 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial

Astăzi, 9 mai 2021, în ziua când se împlinesc 76 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Ministerul Afacerilor Interne își exprimă recunoștința față de veteranii care au adus victoria pe câmpul de luptă și au jertfit cu propria viață pentru ca noi să ne putem bucura de pace și cer senin.

 

În context, ministrul Pavel Voicu, a participat la ceremonia de comemorare a victimelor de război, în cadrul căreia a avut loc depunerea de flori la Complexul Memorial ,,Eternitate” și la monumentul „Maica îndurerată”, aducând un omagiu eroilor căzuți pe câmpul de luptă pentru neam și patrie.

 

La fel, domnul Ministru, însoțit de Secretarii de stat au vizitat cei 5 adevărați eroi rămași în viață, veterani ai Ministerului Afacerilor Interne, care au luptat fără frică și au adus Victoria acasă.

 

Conducerea MAI, și-a exprimat recunoștința față de veterani, pentru curaj și lupta cu înverșunare. ,,Ne exprimăm profund respectul față de Dumneavoastră și Vă mulțumim pentru curajul de care ați dat dovadă cu demnitate şi iubire de ţară, sacrificându-vă propia viață”, a reiterat Pavel Voicu.