Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Menționarea echipei "Dinamo MAI" care a obținut titlul de Campioană Națională la volei feminin

Succesele în sport ale angajaților din subdiviziunile MAI sunt o mândrie pentru sportul național și Republica Moldova, dar și devin motivaționale pentru alți colegi. 


Asta a demonstrat și echipa de volei ,,Dinamo MAI” la data de 19 iunie, atunci când a jucat cu echipa Dinamo-Gloria Tiraspol, obținând victoria cu titlul de Campioană Națională la volei feminin.

 

În acest context, astăzi în cadrul unei ceremonii festive ministrul afacerilor interne Pavel Voicu a felicitat echipa învingătoare. Domnul ministru a mulțumit echipei de fete și a menționat că această victorie este una valoroasă pentru Ministerul Afacerilor Interne:


,, Succesele voastre, dragi colege, sunt foarte prețioase pentru noi toți, cei din echipa Ministerului Afacerilor Interne. Vă apreciez pentru ceia ce faceți și pentru rezultatele impecabile obținute. Vă doresc în continuare succes, perseverență și curaj, și desigur să ne bucurați doar cu victorii olimpice”, a menționat Pavel Voicu.


Astfel, prin ordinul ministrului fetele din  echipa de volei ,,Dinamo MAI” au fost decorate cu diplome, distincții MAI și cadouri.