Mergi la conţinutul principal

Campania națională a MAI de prevenire și dialog comunitar ,,Bună Ziua” a ajuns în 130 de localități din țară

Campania națională MAI de prevenire și dialog comunitar ,,Bună Ziua” continuă. Colegii noștri din subdiviziunile MAI – IGSU, IGPF, IGC și IGP, de la lansarea Campaniei au reușit să comunice cu 9 854  de cetățeni din toată țara.

 

Angajații MAI au efectuat vizite în instituțiile de învățământ, unde au realizat activități de comunicare și informare, precum și în spitalele cu profil Covid, unde au comunicat cu responsabilii și cadrele medicale, în vederea prevenirii situațiilor de risc și monitorizării siguranței anti incendiare.

 

La fel, grupurile mixte formate din salvatori, polițiști și carabinieri, luând în considerație perioada rece a anului au verificat în gospodăriile oamenilor funcționalitatea și starea cazanelor alimentate la gaze naturale. Impactul fiind unul pozitiv, mai mult ca atât, cetățenii apreciază Campania și se arată convinși că prezența masivă a ofițerilor MAI atât în mediul rural cât și urban, va duce spre un nivel de siguranță preponderent.

 

Totodată, oamenii împart cu încredere problemele zilnice și solicită ajutorul sau implicarea angajaților MAI.

 

Peste 3000 angajați MAI vor fi zilnic în peste 600 de localități din toată țara pentru a vă informa și a fi alături de Dumneavoastră!