Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Recunoștință și mulțumiri medicilor și polițiștilor din cadrul MAI

Angajații Serviciului medical al MAI și polițiștii din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în semn de recunoștință pentru efortul și munca depusă în perioada de luptă cu virusului Covid-19, au fost menționați de conducerea MAI, cu grade speciale, diplome și distincții.

 

Evenimentele au avut loc astăzi, 20 mai 2020. În discursul său, Ministrul Afacerilor Interne a adus mulțumiri cadrului medical, care contribuie la acordarea primului ajutor și tratarea colegilor din sistemul MAI, afectați de Covid-19, dar și polițiștilor, pentru rezistență, devotament și contribuție la prevenirea răspândirii infecției.

 

,,Recunosc că pentru noi toți este o perioadă destul de dificilă, în special pentru Dumneavoastră, cei care stați în prima linie. Împreună am reușit să demonstrăm că suntem o adevărată echipă. Dragi colegi, mizez în continuare pe susținerea și implicarea fiecăruia, pentru că doar prin efortul comun vom putea obține rezultate și vom preveni contaminarea cu acest virus, dar și alte probleme existente”, a menționat Ministrul Afacerilor Interne.

 

Menționăm că până la moment, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne au fost înregistrate 124 de cazuri de infectare cu Covid-19, dintre care 23 angajați sunt internați în Spitalul MAI, 10 se tratează la domiciliu, iar 91 au fost vindecați.

Zilnic în acțiunile de prevenire și combatere a virusului de tip nou, sunt implicați peste 9000 de angajați ai Ministerului.