Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Interne

A A A

Veterani MAI cu deficiențe locomotorii au primit mijloace ajutătoare tehnice

Publicat: Fri, 04/14/2017 - 11:45

Astăzi, 14 aprilie 2017, Ministerul Afacerilor Interne în parteneriat cu organizația "Norge-Moldova" au oferit cărucioare cu rotile pentru deplasare și saltele ortopedice, pentru 4 veterani MAI cu deficiențe locomotorii și 5 veterani imobilizați la pat.

 

La eveniment au participat viceministrul Afacerilor Interne, Oleg Babin,  președintele asociației de veterani, Alexei Armaș și rudele veteranilor.

 

În contextul sărbătorilor de Paști, viceministrul Oleg Babin a felicitat pe cei prezenți, adresând urări de bine veteranilor și rudelor acestora, exprimând în același timp mulțumire organizației Norge-Moldova pentru conlucrare și implicarea activă în vederea susținerii veteranilor MAI și acordării ajutorului social de care aceștia au nevoie.

 

„Norge-Moldova” este o organizație de ajutor umanitar din Norvegia care și-a concentrat activitatea în Republica Moldova. Cele mai multe proiecte fiind realizate cu succes în satul Selemet, r-nul Cimișlia. 

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE RAPORTUL MAI PRIVIND IMPLEMENTAREA PLANULUI NAȚIONAL DE ACȚIUNI PENTRU IMPLEMENTAREA ACORDULUI DE ASOCIERE RM-UE (PNAAA) ÎN ANUL 2015
raport privind realizarea planului national de actiuni
raport privind realizarea planului national de actiuni