Mergi la conţinutul principal
  • Clear

Ministrul Pavel Voicu a întreprins o vizită de lucru în raionul Râșcani

Ministrul afacerilor interne a avut o vizită de lucru în raionul Râșcani, unde a avut loc o ședință cu cetățenii, primarii localităților, angajații Administrației publice locale și cei ai serviciilor MAI disconcentrate în teritoriu. În cadrul întrunirii au fost puse în discuție problemele cu care se confruntă locuitorii acestui raion, dar și despre activitatea polițiștilor.

 

Astfel, ministrul Pavel Voicu a făcut o prezentare a priorităților MAI și a obictiveleor trasate pentru următoarea perioadă. Totodată, a fost pus în discuție subiectul cu privire la rolul inspectorului de sector și viziunea oamenilor referitor la posibile modificări în acest sens, care ar permite o implicare mai activă a polițiștilor în viața comunității.

 

Primarii localităților din regiune au comunicat despre conlucrarea bună cu angajații Poliției, menționând că acest fapt duce la soluționarea problemelor existente și prevenirea lor. Ulterior, conducere MAI a avut o ședință cu efectivul Inspectoratului de Poliție din orașul Râșcani, în cadrul căreia ministrul a inspectat sediul, condițiile de lucru și situația la zi a activității polițiștilor.

 

În acest sens, în dialogul cu ei, Pavel Voicu a reiterat intenția MAI de a veni cu acțiuni de îmbunătățire a vieții angajaților și a îndemnat ca aceștia să-și îndeplinească serviciul cu demniate și fără abateri, fapt care va duce la încrederea cetățenilor și apreciere din partea statului, care și-a propus să investească în securitate și ordine publică.